Transport Veldhoven

Verhappen Transport, het beste transport in Veldhoven, voor Snel Transport in Veldhoven en omgeving.

Op zoek naar snel transport in Veldhoven en omgeving met de beste koerier van Veldhoven? Zoek dan niet verder en kies voor Verhappen Transport! Wij zijn al 25 jaar lang werkzaam in de transportsector van regio Veldhoven. Met trots staan wij bekend om onze snelle service en persoonlijk tintje. Als u voor tien uur ’s ochtends uw pakket bij ons aanmeldt, komt deze dezelfde dag op zijn bestemming aan. Het gehele team denkt graag met u mee zodat iedere bezorging zo vlot en efficiënt mogelijk verloopt. Neem vandaag nog contact met ons op!

Persoonlijke aanpak

Buitenom snel transport en streven wij voor een goede verstandhouding tussen onze koerier Veldhoven en de pakketzender. Gedurende de rit kunt u rechtstreeks met onze koerier bellen. Voor vragen over uw levering hebt u dus linea recta antwoord. Zo voorkomen wij telefonische wachttijden en hebt u direct de juiste man aan de lijn. Geen omslachtige rompslomp zoals bij andere grote firma’s dus! Daarnaast stuurt onze koerier u een sms’je wanneer de levering is voldaan. Zo houden wij u op de hoogte van de stand van zaken.

Vaste routine

In al die jaren van trouwe transportdienst ontwikkelde wij een efficiënte manier van werken. Hierdoor blinkt Verhappen uit met zijn snelle transport boven anderen. Onze koerier in Veldhoven rijdt altijd via vaste routes. Door middel van deze routes kunnen wij pakketten voordelig meenemen. Als wij toch langs de bestemming van uw pakket rijden, nemen we uw zending graag voor u mee. Daarnaast hanteren wij een rechtstreekse service. Wanneer onze koerier uw pakket ophaalt, rijdt hij direct door naar zijn bestemming. Onderweg stopt hij niet langs een distributiecentrum wat waardevolle minuten scheelt.

Grootte doet er niet toe

Ons wagenpark heeft voertuigen die tot vijftien pallets in een rit kunnen vervoeren. Zo is elke zending- hoe groot dan ook- verzekerd van een geschikt transportmiddel. Van Caddy’s tot een vrachtwagen die tot 7400 kilo moeiteloos verplaatst. Verhappen heeft altijd passend vervoer voor elke zending!

Verhappen Transport ©2022 Alle rechten voorbehouden

J.Ottenheijm Webdesign