Snel transport regio Helmond

Bent u op zoek naar de beste koerier van Helmond die snel transport in Helmond garandeert? Dan bent u bij Verhappen Transport aan het juiste adres. Als u uw pakket bij ons voor tien uur ’s ochtends aanmeld, is deze dezelfde dag nog op zijn bestemming! Met opgeheven hoofd werken wij al 25 jaar lang als snelste transporteur van goederen in regio Helmond. Buitenom onze snelle service, staan wij bekend om ons persoonlijk tintje. Wij vinden namelijk dat pakketbezorging verder gaat dan een rit van A naar B.

Van kleine naar grote pakketten

Om snel transport in Helmond te realiseren denken onze medewerkers graag met u mee. Net zoals u, gaat onze koerier zorgvuldig met zijn pakketten om. Alsof het zijn eigen kind is.

Daarnaast houden wij het onderlinge contact tussen zender en koerier zo direct als mogelijk. Als u vragen heeft over uw levering, kunt u direct de chauffeur in kwestie bellen. Geen vervelende wachttijden zoals bij vele grote firma’s, maar direct de juiste man aan de lijn.

Persoonlijke werkwijze

Bij Verhappen Transport doet grootte er niet toe. Van pakket tot pallet, wij weten er raad mee. Het maakt ons niet uit of het nou een bundel brieven, of een stapel schoenendozen is. Wij vervoeren het voor u.

Daarnaast beschikken wij over voertuigen die een vrachtwagenlading aan pallets in een rit weten te transporteren. Wij hebben altijd de juiste wagen voor de klus. Zo weet u zeker dat onze koerier in Helmond uw zending in een geschikt vervoersmiddel verplaatst.

Vaste Routes

Om snel transport in Helmond en omgeving mogelijk te maken, rijden onze koeriers via vaste routes. Zie het als een handelsroute voor al uw pakketten. Door middel van deze route gaat uw pakket direct van uw handen, naar zijn ontvangers handen. Onze koerier rijdt rechtstreeks naar zijn opgegeven bestemming. Hij passeert onderweg geen distributiecentrum. Deze werkwijze bespaart enorm veel tijd. Heeft de levering plaatsgevonden? Dan ontvangt u een sms’je van onze koerier!

Verhappen Transport ©2022 Alle rechten voorbehouden

J.Ottenheijm Webdesign