(TIJDELIJKE) OPSLAG HELMOND

Verhappen Warehousing biedt flexibele opslag op een centraal gelegen locatie in Helmond. Onze locatie is ideaal ingedeeld voor de zakelijke gebruiker. Voor zowel tijdelijke als lange termijn opslag hebben wij de juiste oplossing waarbij we met de klant meedenken. Gelegen aan de kanaaldijk in Helmond is het magazijn vanuit alle richtingen toegankelijk. Zo vind u de nieuwe wijk Suytkade aan de overkant van het kanaal en is het industrieterrein van Helmond direct om de hoek. Ook voor bedrijven uit de Helmondse wijken Brouwhuis en ’t Hout is de locatie van Verhappen Warehousing ideaal te bereiken door de directe aansluiting aan de hoofdwegen.

ZAKELIJKE OPSLAG HELMOND

Gaat uw bedrijf verhuizen, of heeft u gewoonweg ruimtegebrek? Dan heeft Verhappen Warehousing voor u de flexibele oplossing voor het (tijdelijk) opslaan van uw inboedel. Met opslagplekken variërend in afmeting kunnen zelfs grote kasten, partijen kantoormeubilair of zelf de inhoud van de hele garage tegen een aantrekkelijk tarief veilig opgeslagen worden. En dit alles maar op 2 minuten afstand van het centrum van Helmond. Verhappen Warehousing biedt zichzelf aan als uw betrouwbare partner bij de opslag van uw belangrijke inboedel.

GOEDERENOPSLAG IN HELMOND

Bij Verhappen Warehousing is flexibel goederenopslagruimte te huur tegen een aantrekkelijke prijs. Bent u op zoek naar een partner voor goederenopslag? Wij staan voor u klaar om samen tot een passende oplossing te komen. Ook de handeling van uw goederen maken wij onze zaak door een all-in pakket te bieden. De handelingskosten zitten bij de totaalprijs inbegrepen. Een uniek concept van Verhappen Warehousing! Als u behoefte heeft aan opslagruimte voor bedrijfsgoederen, producten, meubilair of iets totaal anders, dan is Verhappen Warehousing de oplossing voor u. Goederenopslag huren in Helmond is nog nooit zo toegankelijk geweest.

OFFERTE AANVRAGEN VOOR OPSLAG IN HELMOND

Wij denken graag met u mee! Wacht niet langer met de opslag van uw spullen of goederen en vraag vrijblijvend een offerte aan bij Verhappen Warehousing. Onze klantenservice zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om zo tot een aantrekkelijk aanbod te komen voor het opslaan van goederen in Helmond.

Verhappen Transport ©2022 Alle rechten voorbehouden

J.Ottenheijm Webdesign