CAPACITEIT OVERSLAG HELMOND

We verzorgen de verwerking van goederen met behulp van een divers aanbod voertuigen. Voor overslag van grote pallets en bulkorders beschikt Verhappen Warehousing over meerdere vrachtwagens van 7 meter lang, welke voor u gereed staan in Helmond. Ook voor kleinere overslag kunnen we u van dienst zijn door middel van het gebruik van stationwagens. Hierdoor kan er snel geschakeld worden tussen adressen met ruimte voor maximaal 1 euro pallet. Andere voertuigen in ons wagenpark zijn:

  • Caddy’s met een laadvermogen van 2 euro pallets.
  • Verlengde en verhoogde bussen met capaciteit van 5 euro pallets.
  • Bakwagens met ruimte van 6 euro pallets
  • Aanhangers en BE trekkers met laadklep met een lengte tot wel 9.40 meter. Ideaal voor extra grote zendingen.

Met beschikking over dit diverse aanbod aan voertuigen is Verhappen Warehousing uitermate uitgerust om klanten uit Helmond en omstreken tot dienst te zijn bij de overslag en opslag van goederen.

OVERSLAG VAN GOEDEREN IN HELMOND

Voor de op-/ en overslag van goederen in Helmond heeft Verhappen Warehousing de totaaloplossing voor u. Onze locatie heeft uitgebreide mogelijkheden voor de opslag en overslag van verschillende variaties aan goederen. Van kleine pakketjes tot zware producten op pallets, Verhappen Warehousing verzorgt voor u de verwerking van goederen vlakbij het industrieterrein van Helmond. We verzorgen het transport van en naar ons magazijn en accommoderen daarbij de opslag van goederen.

OFFERTE OVERSLAG VAN GOEDEREN HELMOND

Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen met betrekking tot het verwerken van goederen in Helmond. Om die rede vrijblijvend een offerte aanvragen is ook geen probleem, we denken met u mee. Voor het verwerken van verschillende soorten goederen stellen we onszelf open voor contact. Denk hierbij aan kisten, dozen, balen, pallets of maatwerk. Ons doel is om u en andere klanten in Helmond zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Verhappen Warehousing specialiseert zich in transportdiensten waarbij overslag een deel van het proces uitmaakt. Hierdoor realiseren wij een compleet pakket van opslag, overslag en transport.

Verhappen Transport ©2022 Alle rechten voorbehouden

J.Ottenheijm Webdesign